Gothia Cup

Ge ditt lag en boost efter pandemin – ta chansen att vinna gratis deltagande i Gothia Cup

Pandemin har drabbat ungdomar och föreningslivet hårt. För att stötta idrottens återstart ger sig Gothia Cup i höst ut på Gothia Boost Tour runtom i Sverige. Skicka in ditt lags ansökan i dag, för chansen att vinna gratis deltagande i Gothia Cup 2022.

Pandemins effekt på barn och ungdomars ökade stillasittande riskerar att ge oss långsiktiga följder i folkhälsan som inte går att överblicka i dag. Det kommer krävas stora insatser från samhället för att stötta föreningslivet att komma tillbaka med full kraft.
Gothia Cup känner ett stort ansvar för att ge alla ungdomar något att längta efter och något som kan stärka motivationen för de ungdomar som under pandemin kämpat på med sina träningar, trots många uteblivna matcher och cuper.

För att hitta tillbaka till fotbollsglädjen ger vi oss i höst ut på Gothia Boost Tour, där alla svenska ungdomslag har chansen att vinna ett deltagande till nästa års Gothia Cup. Målsättningen är att ge en boost till alla ungdomar för ökad rörelse och träning, i takt med att samhällsläget börjar ljusna och restriktionerna blir färre.

Här ansöker ni om att bli en av de lyckliga vinnarna i Gothia Boost Tour, genom att berätta hur ert lag har blivit drabbat av pandemin och vilka lösningar ni tagit till för att hålla motivationen och träningsglädjen uppe trots nedstängningarna, samt hur ett deltagande i Gothia Cup skulle ge en positiv effekt i att uppmuntra spelare att fortsätta eller komma tillbaka till fotbollen.

Under en Sverigeturné kommer Gothia Cup, tillsammans med våra partners, göra nedslag hos ett antal klubbar runt om i landet som lyckas övertyga vår jury med sin motivering. Under besöket lämnar vi över en värdecheck för 18 deltagare (värde ca 50.000kr) att använda för att delta i nästa års Gothia Cup.

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy