Pandemin har drabbat ungdomar och föreningslivet hårt. För att stötta idrottens återstart ger sig Gothia Cup, tillsammans med partners, i höst ut på Gothia Boost Tour runtom i Sverige.

Skicka in ditt lags ansökan i dag, för chansen att vinna gratis deltagande i Gothia Cup 2022.

I SAMARBETE MED

Till alla fotbollsspelande ungdomar vill jag säga: ”Orka hänga i! Fortsätt träna, hitta glädjen i leken med bollen och i alla kompisar i laget. Sätt upp mål och drömmar för vad ni gemensamt vill uppnå när det här är över.” Till alla ideella ledare i föreningslivet: ”Kämpa på! Er energi och ert engagemang är ovärderligt för en hel generations välmående. Vi behöver er mer än någonsin!”

Dennis Andersson
Dennis Andersson
Generalsekreterare
Ansök och Vinn

Vill ni få besök av oss?

Nu kan ditt lag vara med och vinna deltagande i Gothia Cup 2022. Skriv en motivering i ansökan om varför vi ska besöka just ert lag. 

FÅ EN BOOST FÖR LAGET

Vinn deltagande i Gothia Cup

Gothia Cup, tillsammans med våra partners, vill boosta igång fotbollen igen, skapa motivation hos spelarna och ge lagen något att se fram mot. Under Gothia Boost Tour kommer vi göra nedslag hos ett antal klubbar runt om i landet som lyckas övertyga vår jury med sin motivering. Under besöket lämnar vi över en värdecheck för 18 deltagare (värde ca 50.000kr) att använda för att delta i nästa års Gothia Cup. 

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy