Gothia Cup

Ikväll är det invigning av Gothia Cup 2023

20:00 startar kvällens fest, något du absolut inte vill missa.

Allsång, dans, färgglatt och fyrverkerier det är bara fyra av alla saker du får uppleva när du går på årets invigning av Gothia Cup. Klockan 18.30 slås dörrarna upp på Nya Ullevi inför den stora invigningsceremoni som äger rum varje år. Över 50 000 åskådare väntas vara på plats för denna magiska show. Tänk på att vara på plats i god tid, så att alla hinner in i tid till starten av kvällen.

Måndag, första matchen, första målet och invigning. Efter att första speldagen är klar, vare sig vinst eller förlust beger sig stora delar av turneringens deltagare mot Nya Ullevi. Ett spektakel som alltid fylls av eufori och gemenskap, det som är viktigast. Det är en show som har det allra mesta, något som alla bör uppleva.

Rekordet på en invigning i antal besökare är skrivet till 51210 åskådare. Ikväll förväntas över 50 000 vara på plats, en mer exakt siffra kommer redovisas där. Det kan vara i år som det nya publikrekordet skrivs, där du är en del av det hela. Kvällens ceremoni skrivs för evigt in i historieböckerna.

Du som har tecknat ett "All Access-Pass" har möjlighet att se festen genom livesändning. Det är en chans för dig som inte har möjlighet att se allt på plats. Så se till att teckna ett All Access-Pass så även du får uppleva denna magiska kväll.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy