Gothia Boost Tour

Killarna från Katrineholm ser fram emot spännande matcher på Gothia Cup

Just nu är det full fart med träning och matcher för laget från Katrineholms SK som i höstas överraskades av SKF och Gothia Boost Tour, nu ser spelarna fram emot sommaren och att få möta lag de aldrig spelat mot tidigare på Gothia Cup.

För killarna från Katrineholms SK är det full fart med träningar och matcher under våren. Sedan seriespelet började i månadsskiftet april maj tränar de tre gånger i veckan och spelar match på helgerna. I år har de något extra att träna för och se fram emot, nämligen sitt deltagande i Gothia Cup.

I höstas samlade tränarna sitt lag för en taktikgenomgång, men istället för en vanlig genomgång överraskades laget av SKF och Gothia Boost Tour, de hade vunnit sitt deltagande i Gothia Cup i sommar. Vinsten var väldigt välkommen för laget som haft det tufft och tappat flera spelare under pandemin.

Vinsten i Gothia Boost Tour har verkligen sporrat och motiverat killarna. Det är många som tar i lite extra på träningarna nu jämfört med tidigare. Vinsten har påverkat alla killarna positivt. - John Karlsson, tränare Katrineholms SK

Spelarna i laget pratar mycket om att de ska åka till Gothia Cup i sommar, något de längtar efter. Framför allt ser de fram emot att få möta utländska lag men även svenska lag som de inte spelat mot tidigare. Förutom att spela matcher ser de fram emot att titta på mycket fotboll och få se de riktigt duktiga lagen och hur de spelar.

Till hösten börjar fyra av killarna i laget på fotbollsgymnasium på annan ort, men tack vare att de fått några nya spelare som anslutit från andra lag som tvingats lägga ner kommer de kunna fortsätta att spela tillsammans även till hösten. Tränaren John är glad att de kommer kunna fortsätta tillsammans, han säger att det är viktigt för de spelarna som inte vill satsa att laget finns kvar och att de kan fortsätta spela tillsammans.

Se alla filmer från Gothia Boost Tour

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy