Gothia Cup

"Meet the world"-lagen stortrivs här

Lagen som bjudits in via "Meet the world" hade avspark idag.

Gothia Cups huvudsponsor SKF har genomfört lokala tävlingar i olika länder under parollen Meet the World. Varje lands vinnarlag bjöds sedan in att delta i Gothia Cup gratis. Sporting Hasselt SKF från Belgien är ett av de utvalda lagen.
Idag var det avspark för de inbjudna lagen i Meet the World på Aschebergsgymnasiet. Spelare från olika länder sjöng och dansade på skolgården och hade en härlig upplevelse.
– Spelarna är så glada att vara här och har väldigt roligt. De tycker att det är underbart att vara i den här staden, säger Rimke Eurlings, tränare för det belgiska laget Sporting Hasselt SKF som deltar i klassen Flickor 15.
Hennes spelare verkade aldrig vilja sluta dansa.
– De är fyllda av energi, både på och utanför planen. Vi har flera duktiga fotbollsspelare i laget. Och de är duktiga på att sjunga och dansa också, säger Rimke Eurlings.

Det finns ingenting att klaga på.
– Det var en lång resa hit, vi flög via München till Göteborg. Allting är så välorganiserat med turneringen. Matcher, skolan där vi bor och allt annat. Vi var på Heden idag och kollade in området, det verkar jättebra, säger Eurlings.
Men inte ens belgare kan väl dansa hela natten ... ?
– De behöver sova också, så de orkar spela fotboll, avslutar Rimke Eurlings med ett skratt.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy