BLI FUNKTIONÄR

Tillsammans möter vi världen

Vi behöver funktionärer till alla delar av evenemanget – du väljer själv om du vill söka uppdrag på våra skolor, planer, matsalar eller övrigt.

VI BEHÖVER DIG

Bli en del av något större

Vill du möta världen under en vecka av spänning, aktiviteter och många roliga stunder? Utveckla dina ledaregenskaper och få andra att samarbeta? Då ska du söka dig till Gothia Cup. Vi och lagen behöver dig!

Att vara funktionär
En Gothia Cup funktionär har ingen specifik ålder eller speciell utbildning men vi får hålla oss till minimum 16 år. Alla är glada, trevliga och har roligt tillsammans. 
Utbildning
Vi erbjuder utbildningar så att du ska känna dig bekväm i ditt uppdrag.
Intervjuer
Om du inte varit med oss innan och gått vidare efter du ansökt så hålls gruppintervjuer eller enskilda intervjuer. 
Ersättning
Vi är väldigt glada över att erbjuda en ersättning men det är så mycket mer som du får med dig av att vara funktionär under Gothia Cup.

Senaste nytt

De senaste nyheterna och uppdateringarna om våra funktionärer och cupen.

Vanliga frågor

Gothia Cup spelas 14-20 juli (vecka 29).

Datum varierar beroende på vilket uppdrag man har. Du hittar detaljer för uppdragen under Tillgängliga uppdrag ”Mer info”, intill ansökningsknappen när vi publicerat. Första dagen för de flesta av våra funktionärer är lördagen 13 juli – vecka 28 och pågår till 20 eller 21 juli.

Vi öppnar ansökan för några uppdrag redan i januari, resterande uppdrag öppnar vi den 1:e mars. Allteftersom uppdragen fylls så tar vi ner uppdragen från hemsidan. 

Det absolut viktigaste, förutom att du fyller i dina personuppgifter korrekt, är att du noga läser igenom vilket eller vilka uppdrag som passar dig bäst – och att du har åldern inne. Om du dessutom ger oss en bra presentation av dig själv och varför du vill bli en del av Gothia Cup är det ett extra plus. 

Då tar du kontakt med oss på Gothia Cup genom att maila din fråga till [email protected] eller ringer oss på 031-50 67 88

Fler frågor och svar

Läs mer →

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy