Funktionärer - Gothia Cup

BLI FUNKTIONÄR

Tillsammans möter vi världen

Vi behöver funktionärer till alla delar av evenemanget – du väljer själv om du vill söka uppdrag på våra skolor, planer, matsalar eller inom vår försäljning.

VI BEHÖVER DIG

Är du en av dem vi letar efter?

Vill du utmana dig själv, utveckla dina ledaregenskaper och få andra att samarbeta i tuffa situationer? Då ska du söka dig till Gothia Cup. Vi behöver dig!

Ansökningskriterier
Alla personer som fyllt 16 år är välkomna att söka. Har du även mångårig arbetslivserfarenhet och brinner för att hjälp andra människor – tveka inte att skicka in en ansökan. 
Intervjuer
Nya funktionärer kallas till intervju. Hur intervjun genomförs varierar beroende på uppdrag. För exempelvis försäljning och matsalsvärd genomförs gruppintervjuer och för vissa uppdrag hålls enskilda intervjuer.
Utbildning
Alla som har uppdrag inom Gothia Cup genomgår minst en utbildning, ibland fler beroende på uppdrag. Funktionärer som inte genomför sin utbildning förlorar sitt uppdrag.
Ersättning
Förutom den ekonomiska ersättning, som är en uppskattning för ett ideellt arbete, som du eller din idrottsklubb erhåller så erbjuder vi även utbildning, arbetslivserfarenhet, intyg, kläder samt måltider.

Vanliga frågor

Gothia Cup spelas 17-23 juli (vecka 29).

Datum varierar beroende på vilket uppdrag man har. Du hittar detaljer för uppdragen under Tillgängliga uppdrag ”Mer info”, intill ansökningsknappen. Första dagen för de flesta av våra funktionärer är lördagen 16 juli – vecka 28.

Vi öppnar ansökningarna i slutet av januari och allteftersom uppdragen fylls så tar vi ner uppdragen från hemsidan. 

Det absolut viktigaste, förutom att du fyller i dina personuppgifter korrekt, är att du noga läser igenom vilket eller vilka uppdrag som passar dig bäst – och att du har åldern inne. Om du dessutom ger oss en bra presentation av dig själv och varför du vill bli en del av Gothia Cup är det ett extra plus. 

Då tar du kontakt med oss på Gothia Cup genom att maila din fråga till [email protected] eller ringer oss på 031-50 67 88

Fler frågor och svar

Läs mer →

MAIN PARTNER

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy