Gothia Cup

Picks of the Day – Måndag

Varje dag lyfter vi ett visst antal matcher. Se här vilka vi rekommenderar i dag!

16.30, SKF Arena: Right to Dream (GH) – IFK Norrköping (SE), B17E.
Att Right to Dream är tillbaka i Göteborg är det ultimata beskedet att Gothia Cup är tillbaka på riktigt. De stora publikfavoriterna ställs mot IFK Norrköping, på SKF Arena – på bästa möjliga tid.

12.40, Kviberg 9 A: Special Olympics Finland (FI) – Special Olympics Uzbekistan Tashkent (UZ), GSOT.
GSOT firar tioårsjubileum i år! När GSOT-matcher spelas är förmodligen glädjen som störst och glädjespridarna som flest under Gothia Cup-veckan. För första gången någonsin finns det en särskild klass för endast tjejlag. Det här är första matchen för endast tjejlag i GSOT – missa inte den!

12.20, GPA (Grimbo) 1: Hisingsbacka FC (SE) – IL Heming (NO), B13.
Hisingsbacka möter norsk IL Heming, i grupp 24 för pojkar 13. Hisingsbacka spelar så nära hemmaplan man kan då de är hemmahörande på Hisingen. IL Heming är ett Oslolag vilket gör det här till ett rykande Öresundsderby!

09.00, Heden 10 A: FC Legion (UA) – KFV Segeberg (DE), G12.
FC Legion från Ukraina är ett av två ukrainska lag som ställer upp i årets upplaga av Gothia Cup. FC Legion ställer upp i flickor 12 och spelar i grupp 6. I deras första match i turneringen ställs de mot tyska KFV Segeberg. KFV Segeberg vann G12-serien senast, 2019.

11.10, SKF Arena: LA United (US) – Streetball FC (CA), G14.
Ett nordamerikanskt derby där Los Angeles-laget LA United ställs mot kanadensiska Streetball FC, från Vancouver. Ett av turneringens allra första nordamerikanska derbyn är ingenting som du vill missa!

13.20, Kviberg 4: Talemtus Callao (PE) – Örgryte IS (SE), G11.
Peruanska Talemtus Callao ställs mot göteborgslaget Örgryte IS. Talemtus Callao är det enda peruanska laget som deltar i årets Gothia Cup. Peru är annars ett välkänt inslag i Gothia Cup-turneringen, då vanligtvis med laget Cantolao.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy