Gothia Card - Gothia Cup

GOTHIA CARD

Turneringskortet

Gothia Card är din biljett till turneringen. Gothia Card ingår för alla deltagare som bokar boende via Gothia Cup eller betalar någon form av deltagaravgift. Det går även att köpa till Gothia Card för medföljande supportrar. 

GOTHIA CARD INKLUDERAR

Fireworks

Gothia Opening Ceremony

Atmosfären kring invigningen av Gothia Cup är elektrisk, nackhåren reser sig och du kommer att le av minnet för resten av ditt liv.
Måndag 20.00-22.00, Ullevi Stadium
Gothia Puma Trophy

Gothia Finals

Efter en hel veckas kämpande och slitande är det äntligen dags för finalerna. 
Lördag, Gamla Ullevi och SKF Arena

Gratis transporter

Med Göteborgs kollektivtrafik (spårvagn, buss) samt Gothia Line.
Hela veckan
Liseberg

Liseberg

På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna på riktigt. Besöket varar i några timmar men skapar minnen att plocka fram när du vill. I nöjesparken väntar åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musikglädje och god mat för hela familjen. I Kaninlandet kan alla små busfrön upptäcka både lekplatser och karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar. För de lite större väntar allt från mäktiga Valkyria och andra tuffingar som Loke, Helix och Mechanica till klassiker som Lisebergbanan, FlumeRide och Balder. Släpp loss åkglädjen!

Erbjudande för Gothia Cups deltagare:
Allt-i-Ett maxat med både entré och så många åk du vill för 395 SEK. Endast entré för 95 SEK. Och, du behöver inte heller tänka på att förbokade ditt besök, bara dyk upp när du vill!

Rabatten gäller vid uppvisande av deltagarkortet som du får vid incheckning till Gothia Cup. 

Fotograf: Stefan Karlberg / Mediabank Liseberg

Universeum

Universeum vetenskapscenter

Från raketer och planeter till apor och atomer – och nästan allt däremellan. Universeum är fullproppat med upplevelser för små som stora!

Universeum är Sveriges nationella vetenskapscenter och en kraftfull arena för utbildning och folkbildning inom naturvetenskap, teknik och hållbar utveckling. Det stora huset mitt i Göteborg rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och Amazonas regnskog till kemilabb, teknikverkstad och den oändliga rymden. Här får barn och vuxna kunskap och kraft att göra jorden till en bättre och mer hållbar plats att leva på.

Erbjudande för Gothia Cups deltagare:

Entré barn (3-16 år) 155 SEK (ord pris 225 SEK)
Entré vuxen 200 SEK (ord pris 275 SEK)

Erbjudandet gäller entré från kl 18.00 i mån av plats, den 17-23 juli (sön-lör). Entrébiljetterna köps på plats mot uppvisande av deltagarkort. Huset stänger kl 20.00.  

Paddan

Paddan

Under 20 broar och ut i hamnen - den klassiska rundturen med Paddanbåtarnavisar upp det vackra Göteborg från vattnet.

Gå ombord mitt i centrum vid Kungsportsplatsen och upplev den gamla vallgraven och kanalerna från 1600-talet och historien kring stadens uppbyggnad och försvar. Den guidade turen fortsätter under de många och långa broarna, bland annat Osthyveln.

Erbjudande för Gothia Cups deltagare:

50% rabatt mot uppvisande av Gothia Card (ord pris 220 SEK för vuxen och 110 SEK för barn).

Fasta avgångar med svensk/engelsk eller svensk/tysk guidning. Turen tar omkring 90 minuter. Båtarna avgår minst fyra gånger i timmen, aktuell tidtabell finns vid biljettkiosken.

Fotograf: Almeräng

Hop-on hop-off

Hop On - Hop Off

Häng med på en sightseeingtur runt Göteborg med våra bekväma dubbeldäckade bussar utan tak. Under turen passerar vi de flesta av Göteborgs sevärdheter. Vi guidar dig till gator och byggnader som är intressanta - både ur ett historiskt och nutida perspektiv.

Hop On - Hop Offs hållplatser:
1. Stora Teatern, 2. Järntorget, 3. Linnéplatsen, 4. Haga, 5. Valand, 6. Götaplatsen, 7. Drottningtorget, 8. Brunnsparken/Lejontrappan/Gustav Adolfs torg.

Erbjudande för Gothia Cups deltagare:
50% rabatt mot uppvisande av Gothia Card (ord pris 285 SEK för vuxen och 140 SEK för barn).

Du kan gå av och på så mycket du vill vid de olika hållplatserna längs färdvägen - biljetten gäller under 24 timmar och hela turen tar cirka 50 minuter. Vid dåligt väder finns ett skyddande tak som vi snabbt monterar på bussarna.

Fotograf: Almeräng

Lilla Skärgårdsturen

Lilla Skärgårdsturen

Njut av en härlig sightseeingtur med båt i Göteborgs vackra skärgård. Under högsommaren har du möjlighet att följa med ombord på anrika M/S S:t Erik eller M/S Göteborg på en guidad kryssning genom skärgården. Ombord berättar vår guide inlevelsefullt om det vi passerar längs vägen från Lilla Bommen, genom Göteborgs hamn, förbi Nya Älvsborgs Fästning och ner mot öarna i Göteborgs Södra skärgård.

Erbjudande för Gothia Cups deltagare:
50% rabatt mot uppvisande av Gothia Card (ord pris 345 SEK för vuxen och 170 SEK för barn).

Ombord finns möjlighet att köpa lättare tilltugg och drycker. Förgyll din kryssning och boka en biljett där fartygets lunch ingår. Väl ombord väljer du mellan dagens kött, fisk eller vegetariska rätt.  

Fotograf: Almeräng

Fler erbjudanden och rabatter som ingår i Gothia Card kommer presenteras här under våren.

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy