Gothia Cup

Dags att packa din väska inför turneringen

Nästa vecka drar Gothia Cup äntligen i gång. Därför kan det vara dags att börja packa väskan med allt nödvändigt som behövs inför turneringen.

På söndag anländer merparten av Gothia Cup-lagen till Göteborg. Det är med andra ord mindre än en vecka dit. Inför turneringen är det viktigt att du packar väskan med välbehövliga saker.

Utöver självklarheter som träningskläder, vanliga plagg, skor, handdukar, shampoo, duschtvål och tandborste och tandkräm är det väldigt lämpligt att ha med sig solkräm och plåster. Det kan bli varmt och då vill man inte bränna sig i värmen. Och skulle olyckan vara framme är det bra att ha plåster nära till hands. Det ska tilläggas att det också finns medicinsk hjälp att få. Skulle det bli regn är det bra att ha med sig regnkläder.

Glöm inte heller vattenflaska och att fylla på den med vatten kontinuerligt. Det är viktigt att dricka ordentligt, för att undvika solsting. Tänk på att ha med lämpliga kläder som passar besök på exempelvis nöjesfältet Liseberg, där man lätt blir blöt om man åker attraktioner som Flumride och Colorado. Och ha med badkläder om det skulle bli aktuellt med ett uppfriskande bad.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy