Gothia Cup

Gothia Cup har tagit fram hållbarhetspolicy

I samarbete med Greentime har Gothia Cup framställt en hållbarhetspolicy som ska stärka turneringens hållbarhetsarbete.

Right to Dream Academy, ett av många glada Gothia Cup-lag.

Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Evenemanget är en mötesplats för världens ungdomar, oavsett religion, kön, hudfärg eller nationalitet, med fotbollen som gemensam nämnare.

Gothia Cup har inlett ett samarbete med Greentime, som erbjuder en helhetslösning för turneringens hållbarhetsarbete. Nu har Gothia Cup skapat en hållbarhetspolicy i samarbete med Greentime, för att ytterligare stärka hållbarhetsarbetet. Med hållbarhetspolicyn visar vi våra ambitioner och vägleder vårt arbete inom ramarna för vad vi har kontroll över och vad vi har möjlighet att påverka framåt.

– Det känns jättebra att påbörja detta viktiga arbete där hållbarhetspolicyn är det första steget av många framöver. I sommar kommer vi med hjälp av vårt nya verktyg samla in information om hur vi ligger till idag, för att sen i höst gemensamt komma fram till vilka actions vi ska vidta framöver i vårt hållbarhetsarbete, säger Gothia Cups projektledare Karolina Söör.

Läs hållbarhetspolicyn HÄR.

Gothia Cup fortsätter sitt hållbarhetsarbete ihop med våra partners för att nå FN:s globala mål till 2030. Med hjälp av vår huvudpartner SKF och våra official partners DXC Technology, Elektroskandia, GB Glace, Kopparbergs, Kronfågel, Libresse, Länsförsäkringar, McDonalds, NeH, Pantamera, Puma, SEB, Turkish Airlines, Via Tvättmedel, Mathem, Volvo, SJ, Tre och Estrella tar vi steg mot de globala målen.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy