JULY 14TH-20TH • 2024 • GOTHENBURG, SWEDEN

Vi är här för att hjälpa

Vi är stolta över att kunna ge er den absolut bästa supporten. I vårt hjälpcenter hittar ni all viktig information om turneringen och svar på de vanligaste frågorna. Hittar ni inte ert svar här är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Vad vi gör

Våra huvudevent

Vi tror att det är viktigt att skapa ett stort, bestående minne av en turnering. Ett ögonblick där alla finns med och där alla kan känna gemenskap.

Fireworks
Opening Ceremony
Atmosfären kring invigningen av Gothia Cup är elektrisk, nackhåren reser sig och du kommer att le av minnet för resten av ditt liv.
Läs mer
The Finals
Efter en hel veckas kämpande och slitande är det äntligen dags för finalerna. I Gothia Cup är alla vinnare men av de 1600 lag som kämpar är det enbart 14 som kan titulera sig mästare.
Läs mer
Leaders Party
Leaders Party
Som ett tack för allt som ni tränare och ledare gör för alla ungdomar vill vi denna kväll bjuda er på någonting extra. God mat, en fantastisk show och underbart sällskap. Detta blir en kväll som vi lovar att du sent kommer att glömma. Kom hit och ät och drick gott. Det förtjänar du!
Läs mer
Våra center
Heden och Kviberg är våra största spelområden räknat till antalet planer och publik. Här hittar ni förutom fantastisk internationell fotboll även våra eventområden där våra partners anordnar roliga aktiviteter och tävlingar under hela veckan.
Läs mer

The Gothia Cup Aftermovie

Denna aftermovie summerar alla underbara minnen och ögonblick som vi tillsammans skapade under Gothia Cup 2023.

Gothia Cup 2023

År 2023 genomfördes den 47:e upplagan av Gothia Cup. 20740 mål gjordes och 4771 matcher spelades på totalt 107 planer.

1878

Lag

69

Nationer

4771

Matcher

Vill du ha nyheter och uppdateringar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

MAIN PARTNER

© 2024 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy