BLI FUNKTIONÄR

Tillsammans möter vi världen

Vi behöver funktionärer till alla delar av evenemanget – du väljer själv om du vill söka uppdrag på våra skolor, planer, matsalar eller inom vår försäljning.

Funktionärer

VI BEHÖVER DIG

Är du en av dem vi letar efter?

Vill du utmana dig själv, utveckla dina ledaregenskaper och få andra att samarbeta i tuffa situationer? Då ska du söka dig till Gothia Cup. Vi behöver dig!

Alla åldrar är välkomna
Alla personer som fyllt 16 år är välkomna att söka. Har du även mångårig arbetslivserfarenhet och brinner för att hjälp andra människor – tveka inte att skicka in en ansökan.
Intervjuer
Nya funktionärer kommer kallas till en intervju. Hur intervjun genomförs är olika beroende på uppdrag. För till exempel städ och matsalsvärdar genomförs gruppintervjuer och för vissa uppdrag görs enskilda intervjuer.
Utbildning
Alla som har uppdrag inom Gothia Cup genomgår en eller flera utbildningar beroende på uppdrag. Funktionärer som inte genomför sin utbildning förlorar sitt uppdrag.
Ekonomisk ersättning
Den ersättning som du eller din idrottsklubb erhåller är en uppskattning för ett ideellt arbete som utförs. Det innebär att uppgiften som utförs inte är jämställt med ett vanligt sommarjobb. Uppdragsgivare är BK Häcken.

MAIN PARTNER

SKF

OFFICIAL PARTNERS

Coca Cola
McDonalds
Puma
Länsförsäkringar
Kronfågel
Volkswagen
Liseberg
KLM
NEH

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy