Pandemin har drabbat ungdomar och föreningslivet hårt. För att stötta idrottens återstart ger sig Gothia Cup, tillsammans med partners, i höst ut på Gothia Boost Tour runtom i Sverige.

Senaste nytt

De senaste nyheterna och uppdateringarna från cupen.

Fantastisk support

Vi är här för att hjälpa

Vi är stolta över att kunna ge er den absolut bästa supporten. I vårt hjälpcenter hittar ni all viktig information om turneringen och svar på de vanligaste frågorna. Hittar ni inte ert svar här är ni varmt välkomna att kontakta oss.

VAD VI GÖR

Våra huvudevent

Vi tror att det är viktigt att skapa ett stort, bestående minne av en turnering. Ett ögonblick där alla finns med och där alla kan känna gemenskap.

Opening Ceremony
Atmosfären kring invigningen av Gothia Cup är elektrisk, nackhåren reser sig och du kommer att le av minnet för resten av ditt liv.
Läs mer
Leaders Party
Som ett tack för allt som ni tränare och ledare gör för alla ungdomar vill vi denna kväll bjuda er på någonting extra. God mat, en fantastisk show och underbart sällskap. Detta blir en kväll som vi lovar att du sent kommer att glömma. Kom hit och ät och drick gott. Det förtjänar du!
Läs mer
The Finals
Efter en hel veckas kämpande och slitande är det äntligen dags för finalerna. I Gothia Cup är alla vinnare men av de 1600 lag som kämpar är det enbart 14 som kan titulera sig mästare.
Läs mer
Våra center
Heden och Kviberg är våra största spelområden räknat till antalet planer och publik. Här hittar ni förutom fantastisk internationell fotboll även våra eventområden där våra partners anordnar roliga aktiviteter och tävlingar under hela veckan.
Läs mer

Gothia Cup är en unik plats i världen, det är ett magiskt land för spelare, ledare och drömmare. Och jag är en av drömmarna. Varje gång jag reser dit får jag tårar i ögonen. Jag är lycklig där och delar samma värderingar som Gothia Cup. Gothia Cup har förändrat mitt liv.

Igor Aslanov
Igor Aslanov
Uzbekistan

Jag är stolt över att vara del av den enorma Gothia Cup-familjen. Turneringen är en del av mitt liv. Det är fantastiskt att se hur turneringen har vuxit och jag är lyckligt lottad att år efter år få spendera tid med ungdomar vars liv har förändrats genom denna fantastiska upplevelse. Jag älskar Gothia Cup!

Patricia
Patricia Espinosa
Mexiko

Gothia Cup 2019

År 2019 genomfördes den 45:e upplagan av Gothia Cup. 20358 mål gjordes och 4324 matcher spelades på totalt 104 planer.

1686

Lag

75

Nationer

4324

Matcher

The Gothia Cup Aftermovie

Denna aftermovie summerar alla underbara minnen och ögonblick som vi tillsammans skapade under Gothia Cup 2018.

Vill du ha nyheter och uppdateringar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.
Vi bryr oss om din personliga data.

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy